fysiotherapeuten Tildonk | Sportkinelab

Fysiotherapeut Tildonk - Sportkinelab

Veel sporters lopen over van ambitie, maar weten eigenlijk niet wat hun lichaam aankan. Zeker beginnende sporters hebben vaak last van blessures omdat ze niet op de juiste manier trainen. Dat verklaart ook de hoge drop-out bij nochtans succesvolle initiatieven als Start to Run. Maar ook topsporters kampen regelmatig met blessures of overbelasting.

Onder invloed van o.a. de media en de overheid stellen we een groeiend bewustzijn vast van het belang om gezond te leven. Meer mensen willen bewegen. Maar ze hebben soms dat extra duwtje in de rug nodig om gemotiveerd te blijven. Een persoonlijke begeleider zorgt voor die motivatie en houdt mensen in beweging. Hij zorgt ervoor dat sporten nooit saai wordt door een quasi eindeloos gevarieerde bibliotheek aan oefeningen, die bovendien zijn aangepast aan de ambitie en het niveau van de sporter.

Sportkinelab wil wetenschappelijke sportbegeleiding voor iedereen mogelijk maken: van voetballer tot zwemmer, van jong tot oud, van topsporter tot de ‘start-to-runner’ met overgewicht. We werken met zorgvuldig gekozen parameters gebaseerd op zowel generieke als sportspecifieke testen. Dankzij dit concept komt professionele sportbegeleiding binnen ieders handbereik.
 

Sportkinelab

Vakgebieden: fysiotherapeut

Sportkinelab contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Sportkinelab. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.