fysiotherapeuten Antwerpen | FysioLab
fysiotherapeuten Antwerpen | FysioLab
fysiotherapeuten Antwerpen | FysioLab

Fysiotherapeut Antwerpen - FysioLab

Kinesitherapie en revalidatie
Op zoek naar kinesitherapie in Antwerpen? Fysiotherapie of kinesitherapie is de therapie die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de mens. Opnieuw leren lopen, terug gaan sporten, een blessure voorkomen, terug gaan werken… De kinesist specialiseert zich in het herstel voor alle spier- en gewrichtsaandoeningen. Voor revalidatie na trauma's, operaties en grotere letsels bent u eveneens bij een kinesist van Fysiolab Antwerpen aan het juiste adres.

Medische training
Tijdens de medische training bij Fysiolab Antwerpen leert u op een verantwoorde manier meer en beter te bewegen. Onze kinesist helpt u bij het verminderen van uw lichamelijke klachten of blessures, na een lange revalidatie en om uw gewenste doel te bereiken. In onze kinepraktijk gaan wij op een persoonlijke manier met het deskundig oog van onze kinesitherapeuten en onze physical coach een gecontroleerd en gemeten trainingsprogramma opzetten.

Preventieve screening
Hoe flexibel ben je? Hoe stabiel ben je? Wat zijn jouw risico's op (sport)blessures. Vermijd blessures door preventief en proactief de zwakke schakels in je lichaam op te zoeken om zo klachten te vermijden. Een preventieve screening door een kinesist van Fysiolab Antwerpen leidt tot minder blessures en verbetert prestaties. Tijdens deze screening wordt een biomechanische analyse gemaakt, gevolgd door een gedetailleerd verslag alsook verdere begeleiding bij het opgestelde oefenschema.

FysioLab

Vakgebieden: fysiotherapeut

FysioLab contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar FysioLab. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.