fysiotherapeuten Waregem | Callewaert-Wemel
fysiotherapeuten Waregem | Callewaert-Wemel

Fysiotherapeut Waregem - Callewaert-Wemel

Callewaert-Wemel, onder leiding van Manu Wemel en Vincent Callewaert, is een sportkinepraktijk die gespecialiseerd is in het revalideren van mensen met sport- en orthopedische letsels.

Onze werkmethode is gebaseerd op twee stevige pijlers. Enerzijds een adequate manuele therapie, en anderzijds een heel individueel gerichte actieve revalidatie. We proberen de patiënten zo vroeg mogelijk actief te laten revalideren, door onder andere aquarevalidatie in te schakelen in het programma.
Door middel van functionele training gaan we elk individu progressief en heel doelgericht optrainen. Na eventueel nog enkele sportspecifieke veldrevalidaties, kan een volledig gerevalideerd sporter opnieuw zijn sport gaan uitoefenen, en dit meteen aan een maximale intensiteit.

Sporters zonder specifieke blessure of na de revalidatie van een blessure kunnen bij ons ook terecht om hun prestaties te verbeteren en/of blessures te voorkomen.

Callewaert-Wemel

Vakgebieden: personal trainer, fysiotherapeut

Callewaert-Wemel contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Callewaert-Wemel. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.